top of page

Mange års erfaring i implementering af Microsoft Operations Manager, gør at vi kan vejlede vores kunder optimalt og sikre at virksomheden får det niveau af overvågning der er behov for.

Og når vi siger det niveau af overvågning der er behov for, så betyder det at vi afdækker behovet og stiller de kritiske spørgsmål der skal til, før vi begynder implementeringen. Vi gør dette for at undgå at der implementeres unødvendigt komplicerede løsninger.

Vores erfaring siger os at man som regel får 80% af overågningen for 20% af prisen. Og med det mener vi at de første 80% af ovevågningen kan benyttes mere eller mindre ’out of the box’, hvilket også gør at implementeringsprisen er forholdvis beskeden. De sidste 20% derimod, er der hvor der er behov for specielle tilretninger, som kan være bekostelige at implementere og vedligeholde. Og det er præcis med de specielle tilretninger at vi gør en forskel, da vi ikke er bange for at stille de spørgsmål der skal til for at kunden kan vurdere om en løsning skal implementeres eller ej.

Microsoft SCOM

bottom of page